Utfordring

Kongsberg Digital ønsket en Managed Services- & Dynamics 365-partner med tung erfaring innenfor implementasjon og vedlikehold av skybaserte løsninger. 

Løsning

Cepheo Managed Services til Dynamics 365 Finance, Dynamics 365 Supply Chain Management, Dynamics 365 Human Resources & ISV'erne Exflow, Lasernet og AXtension Shipping Control samt rådgivning og strategisk sparring om IT.

Forventet verdi

Kongsberg Digital frigjør tid og ressurser til å realisere sin visjon om å skape en bærekraftig og grønn verden.

Den norske software as a service-virksomhet Kongsberg Digital har, siden etableringen i 2016, oppnådd stor global suksess ved å levere innovative software- og digitale løsninger til virksomheter innenfor maritim-, energi- og forsyningsindustrien.

 

Hver dag arbeider Kongsberg Digital målrettet og dedikert for å realisere sin visjon om å gjøre en rekke industrier mer bærekraftige gjennom digitalisering. Det skjer blant annet gjennom kunstig intelligens, maritim simulering og automatisering. Men dette er vanskelig å oppnå, hvis bedriftens egen IT ikke lever opp til tidens krav og behov.

 

Derfor gikk virksomheten på jakt etter en senior Microsoft Dynamics 365-partner. Viktigst var det, at leverandøren skulle forvalte og vedlikeholde Kongsberg Digitals Dynamics 365. Det var også et krav, at leverandøren skal fungere som en langvarig IT-partner, som rådgiver og supportere SaaS-virksomheten på veien mot å fullføre visjonen om en grønnere verden.

«Med Cepheo får vi alle våre behov og ønsker oppfylt. De er det helt riktig match for oss.»

Lene Lergaard
Vice President IT, Kongsberg DigitalKongsberg Digital tettere på å realisere sin visjon

 

Avtalen mellom Kongsberg Digital og Cepheo inneholder Cepheo Managed Services til Microsoft Dynamics 365 Finance, Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management, Microsoft Dynamics 365 Human Resources & ISV'erne Exflow, Lasernet og AXtension Shipping Control. Utover dette fungerer Cepheo også som strategisk rådgiver og IT-partner.

 

«Det var viktig for oss, at vår nye leverandør hadde kompetanse og viten om alle modulene til Dynamics 365 Finance og Dynamics 365 Supply Chain Management. Det var også viktig for oss, at leverandøren hadde en stor mengde erfaring med å implementere og vedlikeholde Microsoft Dynamics 365-løsninger,» sier Kongsberg Digitals Lene Lergaard, Vice President IT og fortsetter:

 

«Med Cepheo får vi alle våre behov og ønsker oppfylt. De er det helt riktig match for oss,» sier hun.

 

Med tjenesteytelsene fra Cepheo maksimerer Kongsberg Digital utbyttet av sine IT-systemer. Det skjer ved, at Cepheo sørger for å forvalte, oppdatere og videreutvikle systemene etter SaaS- virksomhetens behov og ønsker. Det forlenger ikke bare systemenes livssyklus. Det gir også Kongsberg Digital mer tid og flere ressurser til å investere i å skape bærekraftig IT til sine kunder.

 

Flere prosjekter på vei

 

Samarbeidet mellom Kongsberg Digital og Cepheo har fått en god start. Prosjektet gikk planmessig live i starten av 2023.

 

Siden da er partene også blitt enige om også å tilføye flere prosjektavtaler. Det dreier seg om en implementering av Microsoft Dynamics 365 Marketing samt videreutvikling av moduler til Dynamics 365 Supply Chain Management.

 

«Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med Cepheo i mange år fremover.» avslutter Kongsberg Digitals Lene Lergaard, Vice President IT.

 

Bilde: Kongsberg Digital

Vil du vite mer?

 

Ta kontakt med vår salgsdirektør Lars Erik Lindhjem for en dialog om din bedrifts digitalisering.


Telefon: +47 913 51 443

E-post: lars.lindhjem@cepheo.com