Viktige fordeler med måten vi jobber på

 • Raskere ROI, lavere risiko

  Vår strukturerte prosess for validering, implementering og testing av løsninger muliggjør mer kostnadseffektive og forutsigbare implementeringer.

 • Kraften i enkelheten

  Vårt fokus på å kombinere standardløsninger og -funksjoner for å støtte beste praksis for bransjeprosesser gir løsninger som er enklere å bruke, støtte og videreutvikle.

 • Langsiktige partnerskap

  Digital empowerment er en reise, ikke et mål. Målet vårt er å skape langsiktige relasjoner som støtter en kontinuerlig prosess med innovasjon og transformasjon.

Multi-Wing opplever kraften i et godt partnerskap

«Vi har hatt et veldig godt og konstruktivt samarbeid med Cepheo sine ansatte. Etter mer enn 10 års samarbeid har vi oppnådd en gjensidig forståelse som gjør at vi kan skape resultater raskere."

 

Søren Kousted Tonsberg 

IT-sjef, Multi-Wing 

Noen av kundene våre

5 grunner til å samarbeide med Cepheo

 • Hos Cepheo forstår vi at den viktigste rollen moderne IT-teknologi har, er å muliggjøre og oppnå kundenes kritiske forretningsmål.  

   

  Vår brede rekkevidde og sterke kompetanse på tvers av Microsoft ERP, CRM, lavkodeapplikasjoner og data- og analyseplattformer hjelper oss med å utnytte intelligente og fleksible teknologier for å muliggjøre kritiske forretningsdrivere og automatisere prosesser i dagens komplekse forretningslandskap.   

 • Hos Cepheo er implementeringen av en løsning bare starten på vårt engasjement.  

   

  Vi kan støtte hele livssyklusen til våre kunders skybaserte og lokale plattformer, fra innledende kartlegging og validering, via utvikling og distribusjon, til løpende drift, oppgradering og support.  

   

  Vårt Managed Services-team hjelper kundene våre med å optimalisere driften og sørge for at IT-plattformene deres er oppdaterte og sikre - slik at de får frigjort tid til å fokusere på forretningsinnovasjon og strategi.  

 • Vi anser at den enkleste løsningen ofte er det beste alternativet for kundene våre.   

   

  Vi setter sammen løsninger som er basert på standard Microsoft-plattformer og -teknologier, og bruker bransjemaler som er basert på beste praksis-prosesser for å kartlegge hvordan disse løsningene støtter kundenes arbeidsflyter og dekker forretningsbehovene.  

   

  Vi kan legge til ytterligere funksjoner med lavkodeapplikasjoner som Power Platform, med vår egen pakke med tilleggsløsninger eller i samarbeid med våre førsteklasses IT- og teknologileverandører.  

 • Mer enn 30 års erfaring med å implementere IT-løsninger for og med kundene våre har hjulpet oss med å utvikle strukturerte og repeterbare prosesser og metoder på alle områder der vi betjener kundene våre.   

   

  Dette sterke fundamentet, erfaringen og kunnskapen til medarbeiderne våre og vår satsing på forenkling og standardisering gjør at vi kan redusere usikkerheten og risikoen som er forbundet med teknologiimplementeringer.  

   

  Denne erfaringen betyr også at vi ikke er redde for å utfordre kundene våre når vi jobber sammen for å finne den best mulige løsningen for å møte deres forretningsbehov.  

 • Hos Cepheo vet vi at sikker tilgang til nøyaktige, relevante og tidsriktige data er avgjørende for kunnskapsdeling, samarbeid og informerte beslutninger.  

   

  Vi hjelper kundene våre med å utvikle en strukturert og strategisk tilnærming til utnyttelse av forretningsdataene deres. Fra datainnhenting, -håndtering og -lagring til sikker og ansvarlig tilgang, deling, rapportering og analyse.  

   

  Når dette er på plass, kan data fra hele virksomheten og hele verdikjeden brukes til å underbygge daglige beslutninger, berike strategiske prognoser og etablere et solid grunnlag for fremtidige AI-initiativer. 

Vi hjelper kundene våre med å lykkes i en verden i endring
Vil du vite mer?

Lindab Profil oppnår raskere og bedre kundeservice

"Cepheo har vært svært profesjonelle, og jeg anbefaler dem og løsningene de kan lage basert på Dynamics 365."

 

Evelina Wallander 

Business Developer, Lindab Profil

VI KAN HJELPE DEG MED
ERP
CRM
SALES & MARKETING
CUSTOMER SERVICE
FIELD SERVICE
BI & ANALYTICS
POWER PLATFORM
MANAGED SERVICES
BRANSJESPESIFIKKE LØSNINGER
ERP
CRM
SALES & MARKETING
CUSTOMER SERVICE
FIELD SERVICE
BI & ANALYTICS
POWER PLATFORM
MANAGED SERVICES
BRANSJESPESIFIKKE LØSNINGER

En løsning for livet

Tempoet i forretningsutviklingen og IT-innovasjonen har aldri vært raskere.    

 

Cepheos tilnærming til å drive innovasjon med Microsofts økosystem betyr at din neste forretningsplattform kan være den siste du noensinne trenger for å drive den pågående digitale transformasjonen.   

Finn mer innhold som inspirerer og informerer

Vil du vite mer? 

Snakk med Cepheo om hvordan vi kan samarbeide for å styrke virksomheten din.     

Lars Erik Lindhjem
Telefon: +47 913 51 443

Vi hjelper deg med å forvandle utfordringer til muligheter