Derfor er Cepheo ditt førstevalg som ERP-partner

 • ERP-erfaring

  Vi har tre tiår med erfaring i å implementere Dynamics ERP-løsninger på tvers av bransjer og landegrenser, og vi hjelper kundene våre med å bli mer konkurransedyktige og lønnsomme.

 • Mer enn bare ERP

  Dokumenterte utviklings-, implementerings-, support- og servicefunksjoner på tvers av Dynamics ERP, CRM, Power Platform, Azure samt data og analyse.

 • Bransjeinnsikt

  Dedikerte og standardiserte ERP-løsninger laget for, og med, kundene våre for å imøtekomme spesifikke behov og prosesser i viktige bransjer.

Noen av våre Dynamics ERP-kunder
Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Blåkläder gjør seg klar for ekspansjon med en moderne IT-plattform

Den internasjonale klesprodusenten bytter ut ERP-systemet for å få en bedre forståelse av virksomheten og kunne ta de riktige beslutningene på veien mot økt global suksess. 

5 grunner til å velge Cepheo og Dynamics ERP

 • I næringslivet finnes det ikke én størrelse som passer alle. Hos Cepheo kan vi gi deg informert og realistisk veiledning om hvilken Microsoft Dynamics 365 ERP-plattform som passer best for din bedrift.  

   

  Vi har bred erfaring med å gi råd til både store og små bedrifter om hvilke ERP-plattformer som passer best for deres bransje, størrelse, IT-maturitet og forretningsambisjoner.  

   

  Enten du velger en løsning basert på Dynamics 365 Finance og Dynamics 365 Supply Chain Management, eller på Dynamics 365 Business Central, så har vi det du trenger. 

 • Hos Cepheo har vi lang erfaring med de nyeste Microsoft Dynamics ERP-teknologiene. Men vi kan levere mye mer enn grunnleggende ERP-løsninger.  

   

  Vi kan også knytte sammen prosesser for kundeengasjement på tvers av salg, markedsføring og kundeservice, og muliggjøre ettersalgsinntekter med feltserviceløsninger.   

   

  Kombiner dette med vår kompetanse innen Power Platform-lavkodeapplikasjoner, data- og analyseverktøy og Azure Services, så er vi perfekt posisjonert til å hjelpe kundene med å kombinere kraften i mennesker, data og teknologi, slik at de kan omfavne usikkerheten.  

 • Med applikasjons- og supporttjenester fra Cepheo kan applikasjonene og systemene dine kjøre problemfritt, 24/7/365.  

   

  Vi har levert administrerte tjenester for Microsoft Dynamics 365-løsninger siden plattformen først ble lansert.   

   

  Med dedikerte Service Delivery Managers og den samlede erfaringen til mer enn 450 ERP-, digitaliserings- og dataspesialister er forretningsplattformen din i trygge hender.  

   

  Les mer om Cepheo Managed Services her

 • Vi er der du er. Med 14 lokasjoner og kunder over hele Norden er vi aldri langt unna, og vi er alltid klare til å bruke vår spesialiserte lokalkunnskap til å hjelpe deg med å gjøre utfordringer til muligheter.  

   

  Våre lokale spesialister snakker ditt språk. De har inngående kunnskap om lokale forskrifter og markedsforhold, kjenner de kritiske prosessene i bransjen din og forstår utfordringene som påvirker den daglige driften.  

   

  Vårt nordiske fotavtrykk hjelper oss med å utnytte ressurser og teknologi og dele erfaringer på tvers av landegrensene for å fremme internasjonale muligheter og vekst for kundene våre.  

 • Mer enn 30 års erfaring med å implementere ERP-løsninger for kundene våre har hjulpet oss med å utvikle dokumenterte og testede metoder for å støtte og sikre hvert steg på den digitale reisen.  

   

  Vår erfaring, vår strukturerte tilnærming og vårt engasjement for forenkling og standardisering gjør at vi kan redusere usikkerheten og risikoen som er forbundet med implementering av forretningsløsninger.  

ABC Lavpris sikter mot mer suksess med ny IT-plattform

En fremtidsrettet IT-plattform gir full kontroll over arbeidsprosessene og gjør både kunder og ansatte mer fornøyde. 

VI KAN HJELPE DEG MED
ERP
CRM
SALES & MARKETING
CUSTOMER SERVICE
FIELD SERVICE
BI & ANALYTICS
POWER PLATFORM
MANAGED SERVICES
BRANSJESPESIFIKKE LØSNINGER
ERP
CRM
SALES & MARKETING
CUSTOMER SERVICE
FIELD SERVICE
BI & ANALYTICS
POWER PLATFORM
MANAGED SERVICES
BRANSJESPESIFIKKE LØSNINGER

Power Platform-løsninger. Lite kode, stor virkning

Støtte og automatisering av kritiske prosesser og samarbeid har alltid vært IT-profesjonelles domene.  

 

Med Power Platform kan ansatte fra hele virksomheten selv implementere lavkodeløsninger for å dekke spesifikke forretningsbehov på en enkel og sikker måte.  

Få flere ERP-nyheter og innsikt

Aker Horizons setter «verdensrekord» i ERP-implementering

Aker Horizons har nå et sikkert, funksjonelt og skalerbart ERP-system - implementert på bare litt over to måneder. 

Les hvordan kundene våre lykkes med ERP-løsninger fra Cepheo

Finn mer innhold som inspirerer og informerer

Vil du vite mer? 

Snakk med en ekspert om dine muligheter med Dynamics ERP-løsninger fra Cepheo. 

Lars Erik Lindhjem
Telefon: +47 913 51 443

Vi kombinerer kraften i mennesker, data og teknologi