Hvordan kan Cepheo hjelpe deg med å styrke de ansatte i feltservice?

 • Dokumentert erfaring fra implementering

  Vi har lang erfaring med å implementere Dynamics-baserte feltserviceløsninger for industrikunder i hele Norden.

 • HoloLens, blandet virkelighet og IoT

  Vi kan bistå med å utforske hvordan fjernovervåking og visualiseringsteknologier kan transformere og optimalisere feltservicedriften din.

 • Mye mer enn bare feltservice

  Utvikling, implementering, support og servicefunksjoner på tvers av Dynamics CRM og ERP, Power Platform, Azure samt data og analyse.

Noen få av våre Dynamics 365 CRM-kunder

5 grunner til å velge Cepheo og Dynamics 365 Field Service

 • De enkleste feltserviceproblemene å løse er de som aldri oppstår. 

   

  Vi kan hjelpe til med å vurdere hvordan integrering av mixed reality, IoT-teknologi og AI i feltservicevirksomheten kan muliggjøre sanntidsovervåking, proaktivt og prediktivt vedlikehold og raskere og mer kostnadseffektiv fjernløsning av serviceproblemer. 

 • Hvis du leverer felttjenester eller "Product as a Service"-tilbud til kundene dine, kan vi hjelpe deg med å få full oversikt over viktige handlinger og interaksjoner med kundene dine, fra prospekt til ettersalgsservice på én plattform. 

   

  Ved å integrere Dynamics 365 Sales, Marketing, Customer Service og Field Service-funksjoner på tvers av virksomheten, kan de kundeorienterte teamene dine samarbeide og utmerke seg. 

 • Feltservicemedarbeiderne er virksomhetens ansikt utad, og det er derfor avgjørende at de har den informasjonen og de verktøyene de trenger for å jobbe effektivt. 

   

  Noen problemer kan håndteres eksternt, for eksempel med Dynamics 365 Remote Assist og Guides, men når en tekniker må være på stedet, trenger de informasjonen og verktøyene de trenger, uansett hvor de er. 

   

  Cepheos partnerskap med bransjelederen Resco betyr at du kan utstyre teknikerne dine med mobile verktøy som informerer og strømlinjeformer serviceoperasjoner fra start til slutt, inkludert tilgang til og innsamling av kritiske data, selv når de ikke er tilkoblet. 

 • Feltservice kan være en kompleks virksomhet som spenner over eldre IT-arkitektur og historiske arbeidsprosesser. Implementering av nye funksjoner trenger ikke bety at du må begynne helt på nytt. 

   

  Enten du implementerer feltservicefunksjoner for første gang eller utvider eksisterende plattformer og prosesser, vil Cepheos bransjeerfaring og omfattende IT-kompetanse bidra til å levere en løsning som integreres med og bygger videre på det du har i dag, slik at du kan oppfylle dine nåværende behov og utvikle deg i takt med at ambisjonene dine endres. 

   

  Vi kan også integrere Field Service med Asset Management i Dynamics 365 Supply Chain Management, og med Business Central hvis dette er ERP-plattformen dere har valgt. 

 • Mer enn 30 års erfaring med å implementere forretningsløsninger for kundene våre har hjulpet oss med å utvikle dokumenterte og testede metoder for å støtte og sikre hvert trinn på den digitale reisen din. 

   

  Vår erfaring med den brede Microsoft Business Applications-porteføljen, vår strukturerte tilnærming og vårt engasjement for forenkling og standardisering gjør at vi kan redusere usikkerheten og risikoen som ligger i å implementere moderne IT-løsninger i virksomheten din. 

Ønsker du å komme i kontakt med oss?
Få flere nyheter og mer innsikt
VI KAN HJELPE DEG MED
ERP
CRM
SALES & MARKETING
CUSTOMER SERVICE
FIELD SERVICE
BI & ANALYTICS
POWER PLATFORM
MANAGED SERVICES
BRANSJESPESIFIKKE LØSNINGER
ERP
CRM
SALES & MARKETING
CUSTOMER SERVICE
FIELD SERVICE
BI & ANALYTICS
POWER PLATFORM
MANAGED SERVICES
BRANSJESPESIFIKKE LØSNINGER

Hvor mye vet du egentlig om kundene dine?

Med Microsoft Dynamics 365 CRM-løsninger får salgs-, markedsførings-, kundeservice- og feltserviceteamene dine én samlet oversikt over kundehandlinger og -interaksjoner på tvers av virksomheten.  

 

Bruk teamarbeid i stedet for gjettverk for å øke salget og bygge sterkere kunderelasjoner.  

Finn mer innhold som inspirerer og informerer

Vil du vite mer? 

Snakk med en ekspert om mulighetene dine med Dynamics 365 Field Service og Cepheo  

Lars Erik Lindhjem
Telefon: +47 913 51 443

Digital tilkobling i en dynamisk verden