Hva er Power Platform?

Power Platform er en pakke med verktøy for å koble og forbedre forretnings- og dataplattformer – uten bakgrunnskunnskap om IT eller koding. 

 

Pakken inkluderer Power BI for analyse og rapportering, Power Apps for applikasjonsutvikling, Power Automate for arbeidsflytautomatisering og Power Pages for profesjonell websideutvikling. 

Hvorfor velge Cepheo og Power Platform?

 • Årelang erfaring

  Cepheo var blant de første Microsoft-partnerne i Norden til å bruke Microsofts lavkodeverktøy for å drive kundeinnovasjon.

 • Vårt foretrukne verktøy

  Power Platform er en nøkkelkomponent i vår egen tilnærming til å møte unike kundebehov med standard IT-løsninger.

 • Ende-til-ende

  Med ressurser på tvers av ERP, CRM og mer, hjelper vi deg med å implementere Power Platform der du trenger det mest.

Power Platform gir større innsikt hos PMC Hydraulics

«Vår erfaring er det langt mer effektivt å justere og tilpasse eksisterende prosesser og workflows enn å skreddersy nye løsninger eller komponenter.» 

 

Anders Bäckman 

CIO, PMC Hydraulics 

Noen av våre Power Platform-kunder
Vil du komme i kontakt med oss?

5 grunner til å velge Cepheo og Power Platform

 • Som med alle nye teknologiplattformer, er det viktig å vite hvor og hvordan du skal starte implementeringen i virksomheten din. 

   

  Cepheo identifiserer og prioriterer verdien Power Platform kan skape i ulike deler av virksomheten din, og deler lærdommer fra tidligere implementeringer og etablert bestepraksis. 

   

  Vi bistår med en profesjonell og effektiv integrering av Power Platform-komponenter til resten av Microsoft-plattformen din og kobler den sammen med øvrige IT-plattformer og datakilder. 

 • For at Power Platform skal gi mest mulig verdi for de ansatte, må den integreres på tvers av forretningsdriften din. 

   

  Hos Cepheo har vi dyp forretningsforståelse og et bredt spekter av ressurser innen Microsoft Dynamics ERP- og CRM-applikasjoner. 

   

  Dette gir oss en helhetlig, forretningsfokusert forståelse av hvordan lavkode-applikasjoner som Power Platform kan støtte og samkjøre hele virksomheten din. 

 • Hos Cepheo vet vi at nøyaktige, relevante og tidsriktige data er din mest kraftfulle og verdifulle forretningsressurs. 

   

  Vi hjelper deg med å strukturere tilnærmingen din til innhenting, tilgang, lagring og sikring av data. 

   

  Integrasjon av Power BI på tvers av organisasjonen muliggjør videre informasjonsdeling, og fremmer effektiv rapportering og utvikling. 

 • Som en av Nordens største Microsoft Dynamics 365-partnerne og mer enn 30 års spesialisering og samarbeid med Microsoft bak oss, er vi unikt posisjonert til å hjelpe kundene våre med å utnytte Microsoft-teknologi for å tilpasse seg og lykkes i en verden i endring.   

   

  Samarbeidet sikrer oss omfattende tilgang til Microsofts tekniske støtte, opplæring og sertifiseringsprogrammer, slik at spesialistene våre holder seg oppdatert på de nyeste teknologiene og løsningene.   

   

  Daglig dialog med Microsoft-ingeniører og tekniske ressurser betyr også at vi kan samarbeide med Microsoft for å løse kundespørsmål raskere og mer effektivt. 

 • Mer enn 30 års erfaring med å implementere forretningsløsninger har hjulpet oss med å utvikle dokumenterte og testede metoder for å støtte og sikre hvert steg i den digitale reisen din.  

   

  Erfaringen vår innen CRM og ERP, en strukturert tilnærming og engasjement for forenkling og standardisering betyr at vi kan redusere usikkerheten og risikoen ved å implementere IT-løsninger. 

   

  Fordi vi selv bruker Dynamics 365-plattformen og Power Platform til å drive våre egne daglige prosesser, kjenner vi til mange av utfordringene knyttet til omfang, implementering og adopsjon av Microsoft-teknologi. 

VI KAN HJELPE DEG MED
ERP
CRM
SALES & MARKETING
CUSTOMER SERVICE
FIELD SERVICE
BI & ANALYTICS
POWER PLATFORM
MANAGED SERVICES
BRANSJESPESIFIKKE LØSNINGER
ERP
CRM
SALES & MARKETING
CUSTOMER SERVICE
FIELD SERVICE
BI & ANALYTICS
POWER PLATFORM
MANAGED SERVICES
BRANSJESPESIFIKKE LØSNINGER

Power Platform skaper en mer sammenhengende salgsstrategi hos Schur

«Sett i ettertid har Power BI virkelig styrket implementeringen av Dynamics 365 Sales, og jeg er usikker på om vi ville ha lyktes uten.» 

 

Jan Damkjær 

Group Digitalization Director, Schur 

Få flere nyheter og innsikt om Power Platform

Power Platform-løsninger. Lav kode, stor effekt

Å støtte og automatisere kritiske prosesser og samarbeid har alltid vært IT-eksperters domene. 

 

Med Power Platform kan imidlertid ansatte fra hele virksomheten implementere lavkodeløsninger på egenhånd for å møte spesifikke forretningsbehov enkelt og sikkert. 

Finn mer innhold for inspirasjon og informasjon

Vil du vite mer? 

Snakk med en ekspert om dine muligheter med Microsoft Power Platform og Cepheo. 

Lars Erik Lindhjem
Telefon: +47 913 51 443

Effektiviser og styrk virksomheten din