Hvorfor velge Cepheo for CRM?

 • Dokumentert CRM-erfaring

  Med flere tiårs erfaring i å implementere Dynamics-baserte CRM-løsninger på tvers av bransjer og landegrenser, hjelper vi virksomheter med å ta bedre vare på kundene sine.

 • Mer enn bare CRM

  Vi har lange tradisjoner for å levere, integrere og vedlikeholde Dynamics ERP og CRM, Power Platform, Azure og data- og analysesystemer.

 • Smidige kundereiser

  Kompetanse og ressurser på salg, markedsføring, kundeservice og feltservice lar deg håndtere og forbedre kundenes samhandling med virksomheten din.

AS3 øker konkurranseevnen med CRM

«Microsoft anbefalte oss å ta kontakt med Cepheo. Det gjorde de fordi Cepheo har store kompetanser på området med mange konsulenter til å dekke vårt prosjekt.» 

 

Jens Hankert 

COO, AS3 

Noen av våre Dynamics 365 CRM-kunder
Vil du komme i kontakt med oss?

5 grunner til å velge Cepheo og Dynamics 365 CRM

 • Gjennom flere års arbeid har vi lært at hva kundene vil ha og hva de faktisk trenger, kan være to helt forskjellige ting.

   

  Vi samarbeider med nøkkelpersoner fra hele virksomheten din for å vurdere nåværende CRM-beredskap, sammenligne behov og ambisjoner med lignende organisasjoner og identifisere områdene av virksomheten din som vil ha størst nytte av en investering i CRM.   

   

  Med dette grunnlaget på plass er veien videre til vellykket implementering, adopsjon og utvikling tydeligere. 

 • Mer enn 30 års erfaring med å implementere forretningsløsninger har hjulpet oss med å utvikle dokumenterte og testede metoder for å støtte og sikre hvert steg i den digitale reisen din.  

   

  Erfaringen vår innen CRM og ERP, en strukturert tilnærming og engasjement for forenkling og standardisering betyr at vi kan redusere usikkerheten og risikoen ved å implementere CRM hos deg.   

   

  Fordi vi selv bruker Dynamics 365-plattformen til å drive egne salgs-, markedsførings- og kundeserviceprosesser, betyr vårt eget sluttbrukerperspektiv at vi kjenner mange av utfordringene knyttet til omfang, implementering, adopsjon og daglig bruk. 

 • Hos Cepheo vet vi at nøyaktige, relevante data er din mest verdifulle forretningsressurs og det beste grunnlaget for å forbedre samhandling med kundene dine.  

   

  Vi hjelper deg med å strukturere tilnærmingen din til innhenting, tilgang, lagring og sikring av data. 

   

  Dette muliggjør videre informasjonsdeling på tvers av virksomheten og fremmer god samhandling med kundene.  

 • For at CRM-løsningen skal gi mest mulig verdi for de ansatte og best mulig opplevelse for kundene, må den integreres på tvers av virksomheten din.   

   

  Hos Cepheo har vi et bredt spekter av ressurser innen Microsoft Dynamics 365-porteføljen, Microsoft Power Platform og Microsoft Azure.   

   

  Dette hjelper oss med å ta en helhetlig, forretningsfokusert tilnærming til IT-teknologi basert på ende-til-ende-løsninger som støtter og kobler sammen hele virksomheten din. 

 • Som en av Nordens største Microsoft Dynamics 365-partnerne og mer enn 30 års spesialisering og samarbeid med Microsoft bak oss, er vi unikt posisjonert til å hjelpe kundene våre med å utnytte Microsoft-teknologi for å tilpasse seg og lykkes i en verden i endring.   

   

  Samarbeidet sikrer oss omfattende tilgang til Microsofts tekniske støtte, opplæring og sertifiseringsprogrammer, slik at spesialistene våre holder seg oppdatert på de nyeste teknologiene og løsningene.   

   

  Daglig dialog med Microsoft-ingeniører og tekniske ressurser betyr også at vi kan samarbeide med Microsoft for å løse kundespørsmål raskere og mer effektivt. 

VI KAN HJELPE DEG MED
ERP
CRM
SALES & MARKETING
CUSTOMER SERVICE
FIELD SERVICE
BI & ANALYTICS
POWER PLATFORM
MANAGED SERVICES
BRANSJESPESIFIKKE LØSNINGER
ERP
CRM
SALES & MARKETING
CUSTOMER SERVICE
FIELD SERVICE
BI & ANALYTICS
POWER PLATFORM
MANAGED SERVICES
BRANSJESPESIFIKKE LØSNINGER

Lindab Profil fant en pålitelig CRM-partner i Cepheo

«Vi valgte Cepheo som partner for CRM-implementeringen fordi det var viktig for oss å sikre konsistens mellom ERP- og CRM-implementeringen. Cepheo var et naturlig valg.» 

 

Evelina Wallander 

Business Developer, Lindab Profil 

Få flere CRM-nyheter og innsikt

Hvor mye vet du egentlig om kundene dine?

Med Microsoft Dynamics 365 CRM-løsninger får salgs-, markedsførings-, kundeservice- og feltserviceavdelingene dine en enkel oversikt over kundens handlinger på tvers av virksomheten din.   

 

La teamfølelse heller enn magefølelse sørge for at du øker salget og bygger sterkere kundeforhold.   

Finn mer inspirerende innhold

Vil du vite mer? 

Snakk med en ekspert om Dynamics CRM-løsninger fra Cepheo.   

Lars Erik Lindhjem
Telefon: +47 913 51 443

Digital sammenheng i en dynamisk verden